Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Vlissinger wilde meisje (17) prostitueren'

Toegevoegd: 29-12-2016, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft een 30-jarige man opgepakt die er van wordt verdacht een 17-jarig meisje te (willen) prostitueren. Dat is zojuist bekend gemaakt.


De verdachte, een Vlissinger, werd woensdag door agenten van de Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel (AVIM) opgepakt in Arnemuiden. Hij is voor verhoor ingesloten in cellencomplex Torentijd. De man wordt formeel verdacht van uitbuiting van een minderjarige.

"Deze aanhouding komt mede voort uit eerdere onderzoeken die recentelijk in Zeeland hebben gelopen", zo meldt de politie. Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (30-12-2016 om 00:07)
hij kan het wel zo graag wille maar gelukkig is het niet gebeurd veel sterkte naar het meisje
k (29-12-2016 om 23:32)
heeft er iemand al eens bij stilgestaan dat zo'n meisje er vaak zelf mee instemt om dit te doen? ik zie nergens dat ze gedwongen is dus een beetje krom om alleen die man de schuld te geven, ik wil hem niet verdedigen vind het terecht maar denk dat het meisje net zo verkeerd bezig was. zo niet is ze gewoon enorm dom bezig.
Cees (29-12-2016 om 17:34)
Snoeihard straffen. Naam en adres plaatsen van verdachte. Maatschappij mee af laten rekenen en niet aan rechters overlaten.
HT (29-12-2016 om 14:37)
Hallo van der M. Jouw ex staat niet voor vrouwen in het algemeen.....als je zo praat heb je óók geen respect (meer) voor vrouwen. Jammer! En een goede opvoeding is GEEN garantie dat zoon/dochter zich tot een goed mens ontwikkeld....
A (29-12-2016 om 14:03)
@mark.. goed lezen, er staat duidelijk de afkorting bij over welke (VOLLEDIGE!!) afdeling van de politie dit betreft. Heeft dus niet te maken met evt een "buitenlander" of wat dan ook :) het kan dus zoals ik het artikel staat "gewoon" om een vlisingers gaan al doet het het totaal niet toe wie of wat zoiets doet, het is en blijft walgelijk
M.Wise (29-12-2016 om 13:50)
Dit is inderdaad goed werk, hier hedde politie voor.
Cookie-instellingen beheren