Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dit was het belangrijkste nieuws van 2016

Toegevoegd: 29-12-2016, 17.24 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Op deze pagina treft u ons videojaaroverzicht 2016. Hierin passeren in 11 minuten de belangrijkste items van dit jaar.


We beginnen de uitzending met de zeer grote brand die deze zomer in een zorgcentrum in Krabbendijke drie levens eiste. Ook diverse andere grote branden komen aan bod. We blikken ook terug op diverse tragische ongevallen. Verder passeren ook twee moordzaken, overvallen, plofkraken en steekpartijen de revue.

In 2016 werden op HVZeeland.nl tot nu toe ongeveer 3.150 nieuwe artikelen, ruim 600 video's en zo'n 13.250 foto's geplaatst. In totaal werden ruim 35,5 miljoen pagina's bekeken. Wilt u weten welke items dit jaar het best werden bekeken? Kijk dan hier.

Uiteraard houden wij u ook in de laatste dagen van 2016 op de hoogte van de calamiteiten in Zeeland. Rond de jaarwisseling zullen wij ook continu berichtgeving verzorgen via onze website. Bij grote incidenten houden wij u, net als in de rest van het jaar, ook up-to-date via Twitter.

Wij wensen u alvast een goed en vooral veilig 2017 toe.

PS: Studenten van Avans Hogeschool doen op dit moment een onderzoek naar het gebruik van HVZeeland.nl. Wij willen u vragen hen te helpen door een enquête in te vullen: klik hier.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geldoffer (30-12-2016 om 08:46)
Leuk bericht! mooi om te zien dat de site zo groot is
Cookie-instellingen beheren