Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer overval lichtgewond, daders nog niet gepakt

Toegevoegd: 30-12-2016, 13.22 uur
Volgens de politie raakte het slachtoffer lichtgewond.
Volgens de politie raakte het slachtoffer lichtgewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het slachtoffer van de overval gisteren in Terneuzen heeft slechts lichte verwondingen opgelopen. Dat zegt de politie. De daders zijn nog voortvluchtig.


Volgens de politie werd kort voor 21.00 uur een 35-jarige bewoner van een huis aan de Koninginnelaan overrompeld door twee mannen met bivakmuts op. Ze stonden voor zijn voordeur. Het slachtoffer zou zich fel hebben verweerd. Hij wist de twee naar buiten te werken maar raakte tijdens de worsteling wel gewond. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie ging na de overval op zoek naar de daders maar dit leidde niet tot arrestaties. Inmiddels heeft de politie wel een uitgebreider signalement van de daders beschikbaar. De eerste dader had een Noord-Afrikaans uiterlijk en was circa 1.70 meter lang. Hij was tussen de 20 en 25 jaar oud. De man had kort stekelig haar en lichte baardgroei. Deze dader sprak goed Nederlands en droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een bruinrode bivakmuts/capuchon.

De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij was tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en was ongeveer even oud als de eerste dader. Ook deze man sprak goed Nederland. Dader 2 droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en hij had een donkere bivakmuts/capuchon op.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dubbelbloed (31-12-2016 om 09:38)
maar weer iedereen over een kam scheren!!!! Genoeg van eigen land die net zo erg zijn!!! Maar daar hoor je niks van misschien nog wel erger!!!....Zit overal wel een paar rotte appels tussen buitenlander of niet!!!!....Wij blanken hebben het uitgevonden al het leed... vooral de rijke lui hebben hebben hebben maar er wat voor terug geven ho maar!!! En het gebeurd nog steeds!!
vlissingse (31-12-2016 om 00:26)
En dat had voorkomen kunnen worden als de regering niet zo laks was, dat zijn geen vluchtelingen dus konden het land uit, maar nee laat maar binnen, nou mijn stem heb je ook Geert Wilders!
har (30-12-2016 om 19:32)
doe nog maar 5 scheepsladingen van dat spul ! worden we vrolijk van!! ik stem in maart op Wilders>>>.
weer buitenlanders he.... (30-12-2016 om 18:33)
Weer die buitenlanders he.... Ongeloofelijk en we laten ze allemaal weer komen. Te lui om te werken dat buitenlandse tuig. Bij 80% van de overvallen zijn het buitenlanders.... maar we willen het gewoon niet zien. We zijn er blind voor geworden. en als je het zegt ben je gelijk racist. Hard aanpakken die lui. Oog om Oog, tand om tand!
pier (30-12-2016 om 17:28)
als de staat je niet genoeg heeft beroofd, hebben we nog wel wat alternatieven hier in dit land .. hopelijk worden er nog meer binnen gehaald ..
Mark (30-12-2016 om 13:54)
Net zoals Merkel laat er nog een Miljoen binnen kunnen we ook Kerst vieren met Vrachtwagens
Cookie-instellingen beheren