www.hvzeeland.nl

Slachtoffer overval lichtgewond, daders nog niet gepakt

Toegevoegd: 30-12-2016, 13.22 uur

Slachtoffer overval lichtgewond, daders nog niet gepakt
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het slachtoffer van de overval gisteren in Terneuzen heeft slechts lichte verwondingen opgelopen. Dat zegt de politie. De daders zijn nog voortvluchtig.

Volgens de politie werd kort voor 21.00 uur een 35-jarige bewoner van een huis aan de Koninginnelaan overrompeld door twee mannen met bivakmuts op. Ze stonden voor zijn voordeur. Het slachtoffer zou zich fel hebben verweerd. Hij wist de twee naar buiten te werken maar raakte tijdens de worsteling wel gewond. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie ging na de overval op zoek naar de daders maar dit leidde niet tot arrestaties. Inmiddels heeft de politie wel een uitgebreider signalement van de daders beschikbaar. De eerste dader had een Noord-Afrikaans uiterlijk en was circa 1.70 meter lang. Hij was tussen de 20 en 25 jaar oud. De man had kort stekelig haar en lichte baardgroei. Deze dader sprak goed Nederlands en droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een bruinrode bivakmuts/capuchon.

De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij was tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en was ongeveer even oud als de eerste dader. Ook deze man sprak goed Nederland. Dader 2 droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en hij had een donkere bivakmuts/capuchon op.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!