Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandje op terrein Nehalennia Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2016, 00.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het terrein van de Stedelijke Scholengemeenschap Nehalennia in Middelburg heeft vrijdagavond een buitenbrandje gewoed.


De brand woedde bij de vestiging aan de Kruisweg. Hier wordt onderwijs verzorgd voor VMBO/MAVO-leerlingen. Naast een zeecontainer was een oude koelkast in brand gestoken. De brand werd rond 23.05 uur opgemerkt.

De brandweer rukte met spoed uit om te blussen en had de vlammen snel gedoofd.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
josef h (31-12-2016 om 08:35)
Hoe komt die oude koelkast daar dan en had die niet gewoon naar de milieustraat gebracht moeten worden ? Nu zijn alle zeer schadelijke stoffen in het milieu gekomen. Dus hoe komt die daar ? hebben de vandalen die daar helemaal zelf naar toe gesleept ? Of komt dit gewoon doordat die school hun afval laten slingeren en daarmee de buurt laten verpauperen en aanleiding geven tot vandalisme ? Nee, zo dom kan een onderwijsinstelling toch niet zijn ?
Cookie-instellingen beheren