Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Vlissingse container opnieuw in brand

Toegevoegd: 31-12-2016, 00.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagavond voor de tweede maal op één dag uitgerukt voor een brandje in dezelfde ondergrondse afvalcontainer.


Vrijdagmiddag rukte de brandweer rond 16.30 uur ook al uit voor een brandje in de container aan de Toutenburg. Vrijdagavond rond 23.30 uur was het opnieuw raak.

Een buurtbewoner probeerde de brand nog met emmers water te blussen maar dit hielp onvoldoende en de brandweer moest er aan te pas komen om de brand te blussen.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (31-12-2016 om 00:49)
@vlissingse, je houdt altijd van dat hersenloze tokkie tuig dat het ergens niet mee eens is en tot dit soort acties overgaan. Gewoon negeren dit soort lomp volk. Daar heb je deze zielepoten het hardste mee omdat ze niet zonder aandacht kunnen.
vlissingse (31-12-2016 om 00:31)
Het is toch een lekker zooitje daar en mensen zeg niet van het zou bossenburg wel zijn, want er is ook een deel bossenburg dat wel normaal is, je ziet echt het verschil en ik kan het weten, want ik breng daar de post rond, de buurt rond lunenburg, assumburg, doornenburg,rijsenburg etc is normaal, de kant van wijenburg, helft sterkenburg, toutenburg is niet normaal
Cookie-instellingen beheren