Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingse container opnieuw in brand

Toegevoegd: 31-12-2016, 00.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagavond voor de tweede maal op één dag uitgerukt voor een brandje in dezelfde ondergrondse afvalcontainer.


Vrijdagmiddag rukte de brandweer rond 16.30 uur ook al uit voor een brandje in de container aan de Toutenburg. Vrijdagavond rond 23.30 uur was het opnieuw raak.

Een buurtbewoner probeerde de brand nog met emmers water te blussen maar dit hielp onvoldoende en de brandweer moest er aan te pas komen om de brand te blussen.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (31-12-2016 om 15:04)
@ kees, als dat zo is dan is die gemeente ook een beetje van de gedachte "och, dat is dan weer geld van de verzekering", zoals echte verzekeringsfraudeurs ook in hun motto hebben. Maar ja, de zijn failliet en doen tot nu toe alles zonder scrupule's om maar aan een paar centen te komen, dus wat zou de lijn van verwachting anders kunnen wezen ?
Jan van Souburg (31-12-2016 om 14:40)
@Vlissinger, de bewoners in die wijk kennende valt 99,9% zeker in de categorie die nooit op Wilders zouden stemmen dus graag een uitleg wat Wilders stemmers met deze containerbrand van doen hebben. En wat het hersenloze betreft, wat die blonde mijnheer beweerd en gezegd heeft is door de tijd heen voor bijna 100% uitgekomen.
Vlissinger (31-12-2016 om 11:28)
Er wonen veel tokkies in vlissingen maar toch ga ik er niet weg want ik houd van mijn visje en van de boulevard en michiel de ruijter liet zich ook niet wegjagen door de tokkies met hun goedkope 10dehands autootjes en kapotte brommobiel. Hersenloze geert wilders stemmers.
kees (31-12-2016 om 10:43)
Het is ook een lompe fout van de gemeente. De gemeente is verplicht deze bakken weg te halen met deze dagen en anders vandalisme bestendig te maken. Dat doen ze in andere gemeentes ook. Gewoon laksheid noem ik dat. In Goes doen ze dat wel. Parkeermeters ook zit hermetisch dicht en zo hoort dat. Je weet van te voren dat ze er cobra s ingooien. Wij zijn vroeger ook jong geweest. Je moet daar dus rekening mee halen. Alle containers op een veilige plek stallen.
meedoen is meelopen (31-12-2016 om 08:44)
En vandaag is het de dag van de kwalijke gekken, ik lees morgen wel weer over hoeveel honderd miljoen aan schade, hoeveel knok en steekpartijen, hoeveel inbraken, hoeveel comazuipers en drugs overdosis, hoeveel schietincidenten, moorden en verkrachtingen dit mooie en traditioneel gezellige volksfeest dit jaar weer heeft opgeleverd. Beter als dit kunnen we een nieuw jaar toch niet beginnen ? Dat hoort zo toch ? Ook het zelfde toegewenst alvast.
Sigbrand (31-12-2016 om 08:28)
@ vlissingse, wat leuk dat u uw persoonlijke stigmatiserende mening over hele buurten op het internet zet, met uw werkschema erbij. Dat is dan wel normaal ?
Cookie-instellingen beheren