Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw autobanden in brand Arnemuiden

Toegevoegd: 31-12-2016, 15.09 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden heeft vanmiddag twee brandjes geblust. Telkens ging het om in brand gestoken autobanden.


Rond 13.35 uur werd gemeld dat bij het NS-station aan het Stationsplein brand woedde (foto's 1 t/m 10). Even later was het raak op een parkeerplaats bij de Korenbloemlaan (foto's 11 t/m 20/video).

Vanochtend woedde rond 10.45 uur ook al een brandje bij de Van Cittersweg. Ook toen was er sprake van brandende autobanden.

Bekijk hier het overzicht met incidenten rondom de jaarwisseling.


Bekijk nu ons jaaroverzicht met de belangrijkste nieuwsitems van 2016: Klik hier!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meulmeester (31-12-2016 om 23:02)
@Marc, kom je van Arnemuiden? Zie er alleen maar van hier hoor. Brommers hoort erbij, deden we 20jaar geleden ook al.Het is maar een keer oudjaarsdag, laat de jeugd lekker doen, het is al jaren rustig!
anoniem (31-12-2016 om 19:57)
Als het meer niet is marc. Is maar 1 keer per jaar en als de jeugd het nu leuk vind. Brommer rijden is allang weer afgelopen. Jij bent toch ook jong geweest??? Die ene dag per jaar vuurwerk afsteken.... gun ze ook wat En de honden..... ja..... ik maak ook graag een strandwandeling maar ivm met loslopende honden waar ik bang voor ben kan ik dat ook bijna nooit. Nog een paar uur en dan is het weer afgelopen en morgen zijn de beesten het weer vergeten
marc (31-12-2016 om 16:15)
Toch geweldig he jongens. Jullie staan erbij en kijken ernaar. Jammer dat er zo weinig van Arnemuiden bij zijn. De meeste zijn raddraaiers van andere dorpen. Is het nou zo moeilijk om de troep in je eigen dorp/stad te maken. Wat mij betreft zouden ze jullie met je brommertje en al mogen oppakken. Jullie verzieken het voor Arnemuiden. Is het nou zo moeilijk voor de politie om bij de EMTE een rollenbank neer te zetten en iedere bromfiets even te testen. Denk dat het snel klaar is om met 70 km/u of harder door het dorp te scheuren. En wat een lol hebben jullie, en wat een afschuw veroorzaken jullie bij de bewoners. Ook het verbod op afsteken voor 18:00 helpt geweldig. De honden zitten onder tafel weggekropen en willen niet naar buiten.
D (31-12-2016 om 16:07)
En steeds maar weer dat de kosten verhaald worden op de belatingbetaler, ga nu maar eens innen bij de veroorzakers!
p (31-12-2016 om 15:39)
En al die omstaanders weten vast van niks????!!!
adrie (31-12-2016 om 15:31)
De jongelui staan er met gezicht op.... Gewoon hun ouders de rekening sturen Zijn allemaal jongelui die vanavond om 12 uur niets meer mogen doen
Cookie-instellingen beheren