Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, zaterdagmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man gewond bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2004, 09.11 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG - Een 87-jarige Middelburger is zaterdagmorgen gewond geraakt toen hij op zijn fiets werd geschept door een personenauto.


De man fietste rond 10.00 uur over het fietspad langs de Veerseweg in Middelburg en sloeg plotseling linksaf de Nassaulaan in. Een achter hem rijdende personenauto, bestuurd door een 42-jarige Middelburgse, kon de man niet meer ontwijken en schepte de fietser.

De 87-jarige man werd met hoofdletsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is nog in het bezit van een paraplu die door een behulpzame burger werd gebruikt om de 87-jarige man droog te houden tijdens een regenbui. De paraplu kan worden opgehaald op het politiebureau Achter de Houttuinen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750