Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij eenzijdig ongeluk Serooskerke

Toegevoegd: 31-12-2016, 21.56 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Hondegemsweg in Serooskerke op Walcheren is op oudejaarsavond iemand gewond geraakt.


De bestuurder van een bestelauto raakte rond 20.40 uur in de berm toen hij in de richting van Grijpskerke reed. De automobilist raakte eerst een paaltje en klapte vervolgens met zijn voertuig tegen een boom. De auto draaide vervolgens en belandde in een sloot.

De bestuurder werd door de brandweer uit de auto gehaald. De brandweerlieden hebben vervolgens geassisteerd bij het vervoeren van de gewonde naar de gereedstaande ambulance. Het slachtoffer is hierna met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geen GSM (1-1-2017 om 01:19)
Heel erg weer zo'n ongeluk. Laat de historie van het GSM-gebruik tussen 20:30 en 20:40 checken
Cookie-instellingen beheren