Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uitgebrand Anjelierenlaan Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2017, 01.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Anjelierenlaan in Vlissingen hebben onbekenden zaterdagavond laat een auto in brand gestoken. Het voertuig brandde geheel uit.


De melding van de brand kwam rond 23.15 uur binnen. De auto stond bij de kruising van de Anjelierenlaan met de Bloemenlaan. De brandweer zette blusschuim in maar had er desondanks een flinke klus aan om de vlammen volledig te doven.

Tijdens het afwikkelen van deze melding werd de aanwezige politie belaagd met vuurwerk.

Bekijk hier het overzicht met incidenten rondom de jaarwisseling.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (1-1-2017 om 20:09)
Zag de "driehoek" op Omroep Zeeland, wat een slappe hap, zeker de voorzitter, daar gaat toch niks van uit. De oude burgemeester van Middelburg, Schouwenaar, had het wel anders aangepakt. Van die nieuwe in Vlissingen hoef je ook niks te verwachten, gaat ook niks vanuit. En zoals ergens anders al aangegeven, hoeveel man heb je nodig voor een gaslek in het "altijd onrustige" Nieuw- en St. Joosland, belachelijk argument. Hopen dat de Marinierskazerne er snel staat, kunnen ze oefenen, daar zullen onze Noord-afrikaanse Medelanders misschien wel respect voor hebben. Te lang gepamperd door de politiek in Vlissingen.
@ Vlissinger (1-1-2017 om 16:39)
@ Vlissinger wat is het moraal of logica van u verhaal ? U baalt dat u nog steeds dat u vrij rond loopt ? zodat als Marokkanen een Auto in brand steken... Geert Wilders stemmers het verkeerd zien ???
Wandellaar (1-1-2017 om 15:05)
is het niet raadzaam om deze gasten, die rotzooi trappen niet naar het land van hub ouders te sturen met de kerst/ oud en nieuw? Kost wel wat, maar om de onkosten te drukken Nederlands paspoort afpakken en vernietigen.
Ada van Oijen (1-1-2017 om 14:51)
Even iets positiefs in mijn straat is er een familie van Marokaanse afkomst die ieder jaar zijn vuurwerk Rommel netjes opruimd dus ook nog fatsoenlijke meede bewoners
P (1-1-2017 om 12:58)
Wat een ongeinspireerd volk, de broeders in Utrecht en Culemborg doen het dus wij gaan het ook doen. Ik ben geen racist maar kom op er zit zoveel meer in jullie cultuur, waarom deze aanpak kiezen? Ja er is vast racisme in je leven geweest maar nu doe je jezelf ook tekort door jezelf dit imago aan te meten. Ik veroordeel elke vorm van negativiteit voor elkaar en voor jezelf, onze wereld wordt er zo niet beter op.
Wandelaar (1-1-2017 om 12:14)
Het is vast geen auto van de vrienden van de relschoppers die in brand is gestoken. Tip voor de brandweer. Spuit die gasten met hoge druk en nevelwater op ongeveer 1.75 meter.
Cookie-instellingen beheren