Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Mobiele Eenheid ingezet in Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2017, 02.48 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht de Mobiele Eenheid (ME) van de politie ingezet om rust te brengen in de Bloemenbuurt.


In de Bloemenlaan en omliggende straten was het al voor middernacht onrustig. Er woedden verschillende brandjes. Ook werden auto's vernield en in brand gestoken. De politie werd bekogeld met vuurwerk en agenten stonden met de hand op het wapen.

Ter plekke zijn ook zeker twee politievoertuigen vernield. Inmiddels zijn verschillende eenheden uit de regio en dus ook de Mobiele Eenheid op straat. Het is niet bekend of er ook arrestaties zijn verricht.

Bekijk hier het overzicht met incidenten rondom de jaarwisseling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der S (1-1-2017 om 07:56)
Ja dat was te verwachten de politie en gemeente weten al jarenlang om welke groepen het gaat en ook met ramadan is dat gezeik elk jaar.. Oppakken en de ouders op het bureau laten komen en de uitkeringen van die jongens inhouden en alle schade laten betalen.. De politie en gemeente zijn al jarenlang te laf om er iets aan te doen, nu liggen ze lekker in bedje iedereen weer uit te lachen en wij maar weer meer belasting betalen dit jaar.. De burgemeester is ook slap !
mike (1-1-2017 om 07:43)
Bloemenlaan wordt steeds meer ghetto!
Cookie-instellingen beheren