Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist Serooskerke had gedronken

Toegevoegd: 01-01-2017, 16.06 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De man die zaterdagavond bij Serooskerke (W) tegen een boom reed, verkeerde onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Voorbijgangers zagen rond 20.30 uur op de Hondegemsweg een auto zonder bestuurder tegen een boom staan. Agenten troffen vervolgens bij de slootkant de gewonde bestuurder aan. Met hulp van de brandweer werd hij vervolgens naar een ambulance gebracht.

Uit een blaastest kwam vervolgens naar voren dat de automobilist, een 54-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had overschreden. Zijn rijbewijs werd daarom ingevorderd.

De man is voor behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-1-2017 om 06:59)
Verstand komt met de jaren maar geld niet voor deze persoon walgelijk als je 54 jaar oud bent en dan zo dronken zijn dat je met je auto tegen een boom rijd er is maar een oplossing, rijbewijs voor goed innemen zulke personen horen niet op de weg.
AntiGSM (2-1-2017 om 00:41)
@Edje: en het zelfde geldt voor alle bestuurders die met hun smartphone zitten te spelen achter het stuur, dat is minstens net zo gevaarlijk! Ook voor die lui zou moeten gelden dat de verzekering niet uitbetaald. In Engeland werkt dat zo al een tijd en dat zouden ze hier ook moeten doen.
Edje (1-1-2017 om 17:52)
Enorme loser! Als je 54 bent hoor je toch verstand te hebben en dit te gebruiken! Gelukkig zijn er geen andere weggebruikers gewond geraakt en heeft hij alleen zichzelf hiermee te pakken! En ik mag toch hopen dat de verzekering geen cent zal betalen!