Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Persoon met fiets te water bij brug Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-01-2017, 13.22 uur - Update: 02-01-2017, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In de buurt van de draaibrug bij Oost-Souburg is vanmiddag iemand te water geraakt.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwam rond 13.10 uur de melding binnen dat vanaf het Vlissings Jaagpad bij het Draaibrugpad tussen Oost-Souburg en Middelburg iemand met zijn fiets te water was geraakt.

Een man die zijn hond aan het uitlaten was zag iemand op zijn buik in het water liggen. Hij ging te water en haalde het slachtoffer op de kant. De drenkeling was niet aanspreekbaar en direct werden meerdere ambulanceteams, een traumahelikopter en diverse brandweerwagens opgeroepen.

De drenkeling is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een traumahelikopter assisteerde bij het incident. Over de toestand van het slachtoffer is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maaike (4-1-2017 om 11:04)
Ik hoorde de ambulance, ik hoop dat het goed komt sterkte er mee!!
Jan (2-1-2017 om 18:49)
Hulde aan die man die het water in is gegaan. Als je gaat wachten op hulpdiensten is het zeker te laat.
fietser (2-1-2017 om 16:33)
Hoop dat het allemaal goed komt. Sterkte aan alle betrokkenen en hulde aan de man die toch maar het koude water in ging om de man te helpen!!!!
W. Kruit (2-1-2017 om 14:21)
"Gelukkig" is het slachtoffer in ijskoud water terecht gekomen. Hoe lager de watertemperatuur, hoe hoger de kans dat reanimatie succesvol is. Ik hoop dat hij/zij er zonder blijvende schade vanaf komt!
Da's schrikken! (2-1-2017 om 14:19)
Soei! Ik zag de traumahelikopter al... Vast onwel geworden. Ik hoop van harte dat deze persoon op tijd gevonden is en er weer bovenop komt!
Cookie-instellingen beheren