Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker betrapt en opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2017, 17.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zondagavond rond 21.30 uur een 33-jarige man uit Middelburg aangehouden. De man heeft zich schuldig gemaakt aan inbraak en vernieling.


Een beveiligingsmedewerker van een bedrijf aan de Elektraweg in Middelburg belde de politie omdat er iemand op het afgesloten bedrijventerrein rondliep. De man probeerde er bij het zien van de politie vandoor te gaan.

Uit politieonderzoek bleek dat de man had geprobeerd in te breken in het bedrijfspand. Hij vernielde een toegangspoort tot het bedrijfsterrein en een ruit. Ook bleek dat er was ingebroken in een auto die op het bedrijfsterrein geparkeerd stond. Daaruit was een navigatiesysteem weggenomen. De aangehouden verdachte bleek bij zijn aanhouding meerdere navigatiesystemen in zijn bezit te hebben, waaronder dat uit de auto die op het terrein stond.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de handel en wandel van de aangehouden verdachte. Daarbij wordt tevens gekeken naar een aantal andere incidenten van die dag. Rond 15.15 uur betrof dat een insluiping in een woning aan de Agaat en rond 19.00 uur betrof dat een vernieling van een ruit van een deur dan wel een poging inbraak bij een woning aan de Meanderlaan. De aangehouden verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerben (4-1-2017 om 10:56)
ondermeer op zijn naam.....stalking, inbraken, bedreiging, vernieling, ongeluk veroorzaken geluid overlast en nog veel meer. gelukkig hebben ze hem gepakt. weer even rust in de wijk!
Henk (3-1-2017 om 11:58)
Gut Kng, hoe alert en ter zake dienend deze opmerking !
John (3-1-2017 om 10:06)
Hé KNG... Deze persoon heeft al meerdere inbraken en zelfs insluipingen op zijn naam staan...dus dat hij nu dan een bedrijfspand heeft gekozen maakt niets uit. En o ja...onderzicht wordt of hij ook betrokken is bij inbraak Agaat en Meanderlaan. O ja en google even op 33 jarige Middelburger dan krijg je nog meer van hem te lezen...
Wallie (3-1-2017 om 09:49)
He Kng, wat dacht je van eerst het hele verhaal te lezen voordat je op een andere reactie reageert?
Kng (3-1-2017 om 05:54)
He Bert, er is ingebroken in een bedrijfspand; daar wonen geen mensen.
Bert kollen (2-1-2017 om 18:24)
De bewoners waarbij ingebroken is hebben levenslang. Velen zijn nu veel alerter en of banger zijn. Het is te hopen dat de rechters dit ook afwegen bij hun uitspraak.
Cookie-instellingen beheren