Drenkeling Jaagpad zwaargewond in ziekenhuis

Toegevoegd: 04-01-2017, 10.35 uur - Update: 04-01-2017, 13.02 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De 62-jarige Vlissinger die maandag in het Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg te water was geraakt is zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis in Antwerpen. Dat heeft de politie bevestigd.

De man reed door onbekende oorzaak vanaf het Jaagpad met zijn fiets het kanaal in. Omstanders haalde de man uit het water en verleenden eerste hulp. Daarna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De man is gisteren zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis in Antwerpen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PZC lezer (4-1-2017 om 18:44)
De PZC berichtte vanmorgen dat hij gisteren ontslagen was uit het ziekenhuis en dat de politie dit bevestigd had. Die berichtgeving is dus niet juist. Overgebracht van het ene naar het andere ziekenhuis dus. Hopelijk komt hij er nog bovenop. Ik wens hem en redder(s) van harte sterkte toe.
Poesie (4-1-2017 om 18:32)
De pzc vermelde dat de man thuis was, (krant) grove fout als niks zekerheid maar ja de krant is gevuld voor het dure abonnemnt
Adje (4-1-2017 om 17:35)
Ik wens de Man alle sterkte en spoedig herstel.