Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Burgemeester sluit drugspand Vlissingen

Toegevoegd: 04-01-2017, 20.18 uur
De woning werd vanmorgen verzegeld door de gemeente Vlissingen.
De woning werd vanmorgen verzegeld door de gemeente Vlissingen.
© Foto: De Schrijvende Pers
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een pand aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen is vandaag op last van de burgemeester gesloten. De woning werd vanmorgen verzegeld.


In het pand werd in november een hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit 287 planten en is ontmanteld.

De Opiumwet biedt burgemeesters de mogelijkheid drugspanden te sluiten als er sprake is van handel. Alleen al een handelshoeveelheid drugs (meer dan een gebruikershoeveelheid) is voldoende. De openbare orde hoeft niet in het geding te zijn.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (6-1-2017 om 10:10)
Ik vraag mij af waarom het pand straf krijgt ipv de daders? Kunnen ze niet achterhaald worden? Maar wie gaat straks opdraaien voor het achterstallig onderhoud op het pand? De daders draaien elders gewoon een nieuwe kweek, simpel zat. Door een pand te verzegelen zorgt dit voor meer verpaupering in een stad waardoor de brave burger wakker wordt in een spookstad?! Ik ben het eens met Jac!
Jac (5-1-2017 om 18:01)
We zijn een beetje door aan het slaan. Gewoon legaliseren en je bent van 80% van alle ellende af en de schatkist van de overheid krijgt er ook nog wat extra centen door. Misschien eens een voorbeeld nemen aan de westkust van de USA, cannabis is daar nu volledig legaal. Hier in NL lopen we nu achteruit.....
j p (5-1-2017 om 13:46)
al die gasten met die golfjes astraatjes polootjes controleren en huisbezoek geven ! er zitten nog veel meer dat soort pandjes..enigste wat ze hier doen is af en toe alcohol controle houden maar alle blowende gasten rijden hier hele dagen rond, je ruikt ze al in de bonedijk Scheldestraat en bloemenlaan als je er achter zit of ze voorbij rijden dan komt de wietlucht je al tegemoet, drugs achter stuur mag gewoon maar biertje niet
Cerebrus (4-1-2017 om 20:29)
Een huis met een (voormalige) kwekerij is nu ineens een "drugspand"? Wat een waanzin. Een huis met een kamertje vol wiet vergelijken met een crackpand waar overal junks liggen. Je moet het maar verzinnen. Het wordt in Nederland steeds gekker.
Cookie-instellingen beheren