Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijftien bekeuringen tijdens verkeerscontrole

Toegevoegd: 05-01-2017, 13.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Aan de Buitenhaven in Terneuzen zijn woensdag tussen 10.00 en 14.45 uur vijftien boetes uitgeschreven tijdens een verkeerscontrole.

Elf bestuurders die geen gordel droegen krengen een boete. Daarnaast werden bestuurders aan de kant gezet voor inhalen tijdens een inhaalverbod, twee maal voor niet-handsfree bellen en één maal voor het onterecht voeren van mistverlichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sluiskillenaar (6-1-2017 om 09:42)
burgertje pesten, stoer hoor..... en maar klagen dat ze te weinig capaciteit hebben... ga eens het echte politiewerk doen joh, boeven vangen, tuig vervolgen van b.v. die nieuwjaars rellen in Vlissingen.
Tonnie (5-1-2017 om 19:05)
Mee eens, Johan. Wat bezielt die mensen toch? Kunnen ze zich niet voorstellen wat de gevolgen kunnen zijn? Toch gewoon stom en kortzichtig. Ik ben er erg voor om bij recidivisten de boete steeds meer te verhogen.
Johan (5-1-2017 om 16:26)
Goed werk Politie,sommigen leren het schijnbaar nooit.(misschien dat de boetes voor dit soort overtredingen toch nog te laag zijn)
Aldo (5-1-2017 om 15:32)
Goeie aktie!