Celstraf geëist voor seks met meisje (13)

Toegevoegd: 05-01-2017, 16.54 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het hebben van seks met een dertienjarig meisje is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg tegen de 22-jarige F. E. uit de gemeente Hulst een celstraf van een jaar waarvan vier maanden voorwaardelijk geëist.

E. leerde het meisje kennen tijdens een feestje in haar ouderlijke woning. Het klikte tussen de twee, het meisje flirtte wat met E. en zei dat ze zeventien jaar was. Gezien haar uiterlijk en de manier waarop ze zich kleedde was er voor E. geen enkele reden om daaraan te twijfelen, zo zei hij. Overigens vond hij het wel erg vreemd dat iedereen zag wat er tussen hem en het meisje aan de hand was en niemand iets zei in de geest van 'pas op joh, ze is nog maar net dertien!'

Tijdens die avond, waar ook haar moeder aanwezig was, werd er wat gedronken en geblowed. E. en het meisje sliepen samen op de bank in de woonkamer, de moeder wenste het stel veel plezier en ging zelf ook naar bed. De volgende ochtend hadden E. en het meisje seksuele gemeenschap en werd ze prompt zwanger.

Toen E. er later van hoorde dat ze pas dertien was verbrak hij de relatie. Zeer tegen de wens van de moeder en het meisje - die absoluut geen aangifte tegen E. wilden doen - werd het gebeuren door Intervens bij de politie aangekaart en werd E. door justitie vervolgd. Uitspraak in deze zaak is over twee weken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (6-1-2017 om 01:14)
De Fuck lees ik nu weer ? raare Wereld
Bekende van het meisje (5-1-2017 om 23:34)
Abnormaal dat de moeder dit goedkeurde, netalsof ze er op hoopte. Zelf is de moeder ook de schoonste niet en raakte op der 15e zwanger, dat ze dit dan haar kind laat overkomen terwijl ze zelf niet voor der 4 kinderen kan zorgen zegt meer dan genoeg denk ik.
Jan (5-1-2017 om 20:34)
En het OM, zitten die daar te slapen? Die moeder behoord een zware straf te krijgen, die is toch verantwoordelijk voor haar kind.
f (5-1-2017 om 17:17)
Ongelooflijk dat die moeder dat oke vond, walgelijk..! Je dochter van 13 achterlaten bij een volwassen kerel wetende wat de plannen zijn, het aanmoedigen zelfs... De wereld is ziek. mvg,f