Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Celstraf geëist voor seks met meisje (13)

Toegevoegd: 05-01-2017, 16.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het hebben van seks met een dertienjarig meisje is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg tegen de 22-jarige F. E. uit de gemeente Hulst een celstraf van een jaar waarvan vier maanden voorwaardelijk geëist.

E. leerde het meisje kennen tijdens een feestje in haar ouderlijke woning. Het klikte tussen de twee, het meisje flirtte wat met E. en zei dat ze zeventien jaar was. Gezien haar uiterlijk en de manier waarop ze zich kleedde was er voor E. geen enkele reden om daaraan te twijfelen, zo zei hij. Overigens vond hij het wel erg vreemd dat iedereen zag wat er tussen hem en het meisje aan de hand was en niemand iets zei in de geest van 'pas op joh, ze is nog maar net dertien!'

Tijdens die avond, waar ook haar moeder aanwezig was, werd er wat gedronken en geblowed. E. en het meisje sliepen samen op de bank in de woonkamer, de moeder wenste het stel veel plezier en ging zelf ook naar bed. De volgende ochtend hadden E. en het meisje seksuele gemeenschap en werd ze prompt zwanger.

Toen E. er later van hoorde dat ze pas dertien was verbrak hij de relatie. Zeer tegen de wens van de moeder en het meisje - die absoluut geen aangifte tegen E. wilden doen - werd het gebeuren door Intervens bij de politie aangekaart en werd E. door justitie vervolgd. Uitspraak in deze zaak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jorg (6-1-2017 om 13:01)
Vent niet raar lopen lullen, als je bij iemand thuis komt weet je meestal ook de leeftijd van de kideren wel. Gaat niet zomaar naar feestje als je daar niemand kent of een vage bekende bent. Desalniettemin die moeder veroordelen voor minimaal de dubbele straf als die vent, en de kinderen ontnemen. Als ze dan in normaal gezin komen heb je nog kans dat het iets wordt. Maar ja heb je tegenwoordig nog normale gezinnen? Denk dat dat P de p een groot punt heeft, Sterkte voor het ongeboren kind, met zon familie.
Terneuzenaar (6-1-2017 om 10:00)
1 jaar celstraf voor pedofilie? Is de moeder hier niet mede schuldig aan? Ik vindt dit een ernstige vorm van kindermishandeling/ misbruik! Wat een slappe hap van de Rechtbank. Met wat voor verhaal hij ook afkomt, hij was fout, evenals de moeder van het kind! Stop de moeder en die pedofiel voor 10 jaar de gevangenis in!!
P de p (6-1-2017 om 09:58)
1 ding begrijp ik de familie vind het goed ( zoals zovele tegenwoordig ) ?? Wat gebeurt er met die meiden en jongens / mannen op scholen ? Die meiden op school hebben tegenwoordig ook allemaal al seks, check facebook na en je pakt er genoeg op.. Hoeveel meiden lopen er in Rotterdam Vlissingen terneuzen enzo rond met 14 15 a 16 jaar en een baby ? Die isook niet toevallig spontaan in haar buik gegroeid hoor ? Die gasten komen daar ook overal mee weg bah. De jeugd is totaal ontspoord
Erik (6-1-2017 om 09:25)
Eigenlijk zou die moeder (ook) terecht moeten staan.
jw (6-1-2017 om 08:23)
Het verhaal is toch even anders dan de kop doet vermoeden, het feit is er maar de omstandigheden waren toch anders dan je zou verwachten. Deze moeder is ook zeker schuldig, ze moet haar kind beschermen en had de ander kunnen waarschuwen, en zeker niet aanmoedigen! De vraag is of de man het echt niet had kunnen weten dat meisje nog maar 13 was!?
EM (6-1-2017 om 06:04)
Onvoorstelbaar ,die moeder spoort ook niet @F U heeft gelijk de wereld is ziek