Ongevallen door gladde wegen in Zeeland

Toegevoegd: 07-01-2017, 07.57 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Als gevolg van de winterse neerslag zijn er in de provincie vanmorgen een aantal ongevallen gebeurd.

Rond 05.40 uur vond er op de A58 ter hoogte van Rilland een aanrijding plaats. Voor deze aanrijding werd ook een ambulance opgeroepen. Het is onduidelijk of er iemand gewond is geraakt.

Op de A58 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland vond rond 07.30 uur een eenzijdig ongeluk plaats. Op de rijbaan richting Goes kwam een auto in de linker vangrail tot stilstand. Een toevallige passeren ambulance heeft de bestuurder bekeken maar deze raakte niet gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RB (8-1-2017 om 13:44)
Ja meneer van dis het kwam door het weer, toevallig ook gelezen dat er in Heeze 5 meisjes zijn aangereden door een politieauto. Wijsneus..
Jp (7-1-2017 om 18:42)
Ik zeg maar zo de beste stuurlui staan aan wal, en in dit geval weer eens van die zeikerds die commentaar lopen te geven op iets of iemand waar ze totaal niets van weten.
Petra (7-1-2017 om 15:03)
Weinig afstand houden gauw tussen willen voegen hard op de rem trappen en oow er is niet gestrooid en was plotseling glad ehm ja zo lust ik er nog 1. Sommige kunnen hun rijstijl echt niet aanpassen geloof ik.
van dis (7-1-2017 om 11:08)
ohh het kwam weer door het weer hoorr.... wat een onzin, het zijn de mensen zelf die fout rijden en te ongeduldig zijn, politie en ambulances en bergings-auto's en strooiauto's kunne toch ook gewoon rijden ? als hun het wel kunnen en de 'normale' bestuurder niet dan ligt het niet aan het weer maar aan de onkunde van de weggebruiker !!