Auto te water Goes, inzittende gered

Toegevoegd: 07-01-2017, 09.15 uur - Update: 07-01-2017, 11.21 uur

Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes is zaterdagochtend een auto te water geraakt. De inzittende is op de kant gehaald.

Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur in de buurt van de Ringbrug. Direct werden verschillende brandweerwagens, ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland kon het slachtoffer al snel door omstanders op de kant worden geholpen.

De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel maar heeft volgens de Veiligheidsregio geen verwondingen opgelopen. De brandweer gaat nu het bergingsbedrijf assisteren bij het aankoppelen en takelen van het voertuig.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-1-2017 om 12:12)
Als men nu eerst constateert wat er aan hulp nodig is dan hoeft heel dat circus toch niet op te draven? Zoals verschillende brandweerteams , ambulances en traumaheli? beetje overdreven misschien?
Jan B (7-1-2017 om 10:31)
Goed werk van de omstanders!. Misschien tijd dat de gemeente een paar betonbandjes gaat plaatsen. Verder lijkt het me zeer onverstandig dat brandweerduikers gaan assisteren bij bergers dit kan wel eens heel slecht uitpakken.
Anna (7-1-2017 om 09:23)
Gelukkig snel het koude water uit. Opwarmen en bijkomen van de schrik