Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Auto te water Goes, inzittende gered

Toegevoegd: 07-01-2017, 09.15 uur - Update: 07-01-2017, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes is zaterdagochtend een auto te water geraakt. De inzittende is op de kant gehaald.


Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur in de buurt van de Ringbrug. Direct werden verschillende brandweerwagens, ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland kon het slachtoffer al snel door omstanders op de kant worden geholpen.

De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel maar heeft volgens de Veiligheidsregio geen verwondingen opgelopen. De brandweer gaat nu het bergingsbedrijf assisteren bij het aankoppelen en takelen van het voertuig.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (8-1-2017 om 08:28)
Wanneer plaatsen ze nou eens vangrails op die weg? Ik vind het gevaarlijk rijden daar.
jeroen (8-1-2017 om 02:34)
Natuurlijk rukken alle hulpdiensten uit, je weet nooit of er nog iemand in zit. Petje af voor de brandweer, maar zeker niet voor de takeldienst.wat hebben die staan stuntelen om de auto eruit te krijgen en dan vervolgens veel meer schade aanbrengen dan noodzakelijk was. Erg jammer voor die Poolse familie., veel sterkte toegewenst.
Hulpverlener (7-1-2017 om 19:35)
Mensen, reageer toch niet als je er geen verstand van hebt. Of wilt u dat er eerst even iemand komt kijken of er echt een persoon in het water ligt en dat dan pas alle hulpdiensten gealarmeerd worden?
Ik (7-1-2017 om 19:17)
En Jan, jij stond zeker aan wal?
kees (7-1-2017 om 17:17)
Het hele circus was inderdaad nodig. Diverse brandweer teams. Ja. ! team met duikers. 1 team met hulpverlenings wagen. 1 team met ladderwagen. Ja allemaal nodig jan. En uiteraard een trauma team met ambulance en traumahelikopter. En dat alleen maar omdat er 1 persoon zo slim was om zijn wagen op een spekglad aflopend terrein te plaatsen. Je kan verwachten dat je daar in het water gaat glijden als het glad is. En het is de taak van brandweer duikers de auto aan te koppelen voor de bergers. Dat is normaal.
Toon (7-1-2017 om 16:49)
Het blijft mij verbazen dat daar en langs de weg naar Wilhelminadorp geen vangrails zijn. De kosten van aanleg wegen toch niet op tegen een mensenleven. Nu voor de bestuurder goed afgelopen, maar wel de nodige kosten, mogelijk zelfs een andere auto kopen. Maar dit gaat een keer mis, daar kan men op wachten. Dat de wegbeheerder dit risico wenst te nemen???? Wat voor lieden zijn het, die dat risico nemen????
Cookie-instellingen beheren