Politiehonden ingezet voor vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 08-01-2017, 11.02 uur

De politie in Vlissingen.
De politie in Vlissingen.
1
© Foto: Twitter / @politiehondzwb
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een melding van een grote vechtpartij in Vlissingen zijn vannacht drie politiehonden ingezet. Over eventuele aanhoudingen is bij de politie niks bekend.

Voor de vechtpartij zijn diverse politievoertuigen met spoed naar Vlissingen gereden. Ook drie politiehonden met hun geleider kwamen ter plaatse voor assistentie.

Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een melding van een grote vechtpartij maar zijn er mogelijk geen aanhoudingen verricht. Meer informatie over dit voorval is dan ook niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Derks (8-1-2017 om 15:46)
De politie van Zeeland, blijft maar problemen hebben met het aanhouden van personen die de openbare orde (ernstig) verstoren. Ik vind dit een kwalijke zaak. Het blijft: Optreden, Aanhouden, Voorgeleiden, Registreren-Verbaliseren, Opsluiten en indien noodzakelijk vervolgen. Men komt momenteel in Vlissingen overal mee weg. Dus men zal er ook wel mee doorgaan. En voor de rechter bij strafoplegging : Geldboetes. Te beginnen bij 1500 Euro. Niet kunnen betalen, dan innen bij de ouders of direct verantwoordelijken.
jan (8-1-2017 om 14:30)
Vlissingen is een waardeloze stad geworden. zo heel jammer. het was vroeger geweldig. gelukkig dat de politie honden heeft.
R Schipper (8-1-2017 om 14:03)
het zou wat zijn als er in Vlissingen eens wel aanhoudingen verricht zouden zijn!
Jan (8-1-2017 om 12:46)
En de mensen in zeeland zijn zogenaamd van die onschuldige mensen wel het lijkt veel op Rotterdam ,kom mannen die honden los en ff laten voelen hoe het voeld om door onze 4 voegers gebeten te worden .prima werk van de hondenbrigade . En niet vergeten hun ff een bot tegeven als beloning want we kunnen niet zonder hen
Henk (8-1-2017 om 12:35)
Als nu zelfs met die politiehonden geen aanhoudingen kunnen worden verricht, dan is het toch wel erg gesteld ...