Auto belandt op kop in weiland N61 Hoek

Toegevoegd: 09-01-2017, 07.43 uur

Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij een ongeval op de N61 ter hoogte van Hoek is vanmorgen een auto ondersteboven in een weiland beland.

Het ongeval vond rond 05.50 uur plaats. De bestuurder raakte naast de hoofdrijbaan in de berm en reed vervolgens over de parallelweg de sloot in. De auto kwam op zijn kop in een weiland tot stilstand. De bestuurder kon op eigen kracht uit het wrak klimmen.

Een toegesnelde ambulance heeft de man met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niks bekend gemaakt. De man verklaarde aan de politie dat hij moest uitwijken voor een vos. De vernielde auto is weggesleept.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geen GSM (10-1-2017 om 22:35)
Heel erg weer zo'n ongeluk. Ik geloof de bestuurder gelijk. Toch de historie van de GSM tussen 05:40 en 05:55 uur checken zou ik zeggen...
Piet (10-1-2017 om 03:23)
Duidelijk Ronald. Dan in het vervolg je reactie genuanceerder posten in het vervolg.
Ronald (9-1-2017 om 17:17)
Waarom ik rem voor dieren ? Omdat ik een geweten heb en geen dieren kan doden als ik het kan vermijden, maar dat moet hier tot in de puntjes uitgelegd worden om niet als P...paal gebruikt te worden.
ad (9-1-2017 om 16:25)
Wat 'n wijze reacties allemaal!!! STERKTE voor de bestuurder...
oom agent (9-1-2017 om 13:43)
Ronald, ik begrijp dat u erbij was? fijn, dan kunnen wij het onderzoek sluiten. Tevens wil ik u als tip meegeven nooit te remmen voor dieren kleiner dan een hert....schade aan uw voertuig kost u hoogstens uw no-claim, maar dodelijk gewond raken kost uw gezin u! Buitenom het feit dat u ander weggebruikers ook in gevaar brengt.
D (9-1-2017 om 11:50)
Nooit uitwijken of remmen voor dieren als er geen ruimte voor is! Beter een dooie vos dan je eigen leven of het leven van anderen in gevaar brengen. Ik rem voor dieren als het mogelijk is maar als ik auto's achter mij heb zitten is het erg jammer voor het beestje. Volg eens een cursus uitwijken en remmen, je staat versteld wat men je daar nog kan leren.