Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie aanhoudingen voor brandstichting Goes

Toegevoegd: 09-01-2017, 10.14 uur
Het brandje in Goes.
Het brandje in Goes.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft dankzij een oplettende buurtbewoner drie verdachten aan kunnen houden in verband met een mogelijke brandstichting in een papierkliko.

De politie kreeg zondagavond rond 19.00 uur een melding van een brand in een kliko aan de Wachthuisstraat in Goes. Dankzij een oplettende getuigen konden agenten een halfuur na de melding aan de Langeweg in Wilhelminadorp een auto aan de kant zetten met daarin drie mannen. Zij zouden mogelijk betrokken zijn bij de brandstichting.

Het gaat om twee mannen van 18 en een jongen van 17 jaar oud allen afkomstig uit Heinkenszand. Ze zijn alle drie ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (22-1-2017 om 00:13)
Remco ze halen in Goes het oud papier op maandag op. De bak zet je dan zondag avond rond 18.00 aan de weg. Als je dat op maandag doet kan je te laat zijn want de gemeente komt erg vroeg langs. Dat doen we ook met de groene en grijze bak. De avond tevoren aan de straat
Remco (9-1-2017 om 17:39)
Halen ze in Goes dan op zondag avond het oud papier op ?
adriaan (9-1-2017 om 17:01)
Tot de laatste euro inclusief de Politie kosten laten betalen en dan n paar maanden naar |Torentijd om ze na te laten DENKEN indien denken tot de mogelijkheid behoort