Goesenaar dreigt buren neer te steken

Toegevoegd: 10-01-2017, 08.20 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht in Goes een man aangehouden omdat hij zijn buren zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in het Zevenbladhof.

Volgens de politie werd de man rond 02.00 uur aangehouden nadat even daarvoor een melding binnen was gekomen dat hij zou hebben gedreigd zijn buren met een mes te steken. De 24-jarige verdachte is voor een hulpofficier van justitie geleid en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De man heeft de nacht in Torentijd doorgebracht en zal vandaag nader worden gehoord. Over de aanleiding voor de bedreiging is volgens de politie nog niets bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (11-1-2017 om 09:24)
Echt een dwaas
wim (11-1-2017 om 07:48)
Ruzie met de buren en jawel even bewerken met een mes bij de buren wat een mentaliteit tegenwoordig om zo te keer te gaan hij is nu opgesloten in torentijd, maar als zon jongen weer terug komt in zijn woning wat is dan de verwachting van de buren.
Ariaan (10-1-2017 om 12:12)
Laat hem daar maar voor altijd zitten deze ergernis van de buurt