Dertig fietsers op de bon vanwege verlichting

Toegevoegd: 10-01-2017, 11.25 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in Zeeuws-Vlaanderen in totaal 30 fietsers bekeurd omdat zij zonder de juiste verlichting fietsten.

Naast de dertig bekeuringen voor onjuiste fietsverlichting was er ook een boete voor het fietsen op het trottoir. Een automobilist kreeg een boete omdat hij een kapotte koplamp had.

In zowel de gemeenten Hulst, Sluis als Terneuzen werd gecontroleerd maar opvallend genoeg werden alleen boetes uitgedeeld in Terneuzen. "In de gemeenten Hulst en Sluis werden stomweg geen overtredingen geconstateerd", aldus de politie.

De komende tijd zullen nog vaker soortgelijke controles worden gehouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (10-1-2017 om 14:20)
Deze 30 wetsovertreders zijn gepakt. Nu nog eenzelfde aantal overtreders die in de Bloemenlaan in Vlissingen hebben huis gehouden.
Nelly Hendrikse (10-1-2017 om 12:58)
He,he, werd tijd dat daar op gecontroleerd word, Doodeng als je smorgens op pad moet ,en er rijden fietsers zonder licht, Als er wat gebeurt, ben je als bestuurder de pineut.
East-side (10-1-2017 om 12:33)
Dat zouden ze hier in goes ook eens wat vaker moeten doen!
jax (10-1-2017 om 12:20)
het lijk mij sterk dat de auto's die elke avond voor bijkomen met een koplamp/achterlicht s' morgens dan wel brand. maar ja hoe laat was de controle???
jan (10-1-2017 om 11:54)
als je s'morgens in Kamperland rijdt, dan rijden daar allemaal moeders en fietsende kleine kinderen. vrijwel allemaal zonder licht. het is werkelijk doodeng.