Waterschap zoekt dumper trekkerbanden

Toegevoegd: 10-01-2017, 12.29 uur

De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt. De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
1 2
© Foto: Waterschap Scheldestromen
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Het Waterschap Scheldestromen probeert te achterhalen wie eind vorig jaar/begin dit jaar in totaal 23 trekkerbanden heeft gedumpt in Hoofdplaat.

De banden zijn volgens het waterschap tussen 22 december en 2 januari buitendijks gedumpt. Dat gebeurde ter hoogte van de oprit naar Voorland Nummer Eén bij het Magereind in Hoofdplaat.

Volgens het waterschap zijn op deze plek voor het derde jaar op rij banden gedumpt. Het schap doet daarom een oproep via social media. "We moeten de banden opruimen en afvoeren en dat kost veel geld. We hopen dat iemand tips heeft zodat we deze kosten kunnen verhalen. Heb jij iets gezien? Bel dan met 088-2461000."Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (10-1-2017 om 15:59)
Tip voor de boer die ze dumpt, probeer het eens bij fitness schooltjes die trainen er weleens mee. En voor het waterschap als je niks had gezegd had je ze volgend jaar kunnen betrappen op heterdaad nu doen ze het niet meer natuurlijk
P van D (10-1-2017 om 15:58)
Het is duidelijk het van een boer komt natuurlijk.. We leven in 2016 de tijd van CSI Miami enzo dus met een DNA spoor heb je toch zo de boer of ieder geval het land gevonden waar die banden hebben gereden ? De kleisoort tussen de banden is toch zo gevonden ? Iemand heeft ze er ook neergegooid dus die handen hebben echt wel DNA achtergelaten, dus spoor ze op en alle kosten verhalen ik heb geen zin in weer duurdere waterschapsbelasting !!!
mij (10-1-2017 om 15:44)
Zo kan men ook zijn eigen bedrijf schoon houden. Hoop dat men snel erachter komt wie dit op zijn geweten heeft!
Eddy (10-1-2017 om 15:31)
Lijkt me toch niet zo heel erg moeilijk he, noteer als beheerder alle bandenmaten, types, enz. Stuur even een berichtje naar de omringende bandenhandelaren en ik denk dat je er erg snel achter kom dan he, normaal laat je de banden achter bij de handelaar en betaal je netjes de kosten voor verwerking dus dan moet er bij hun toch ook al een lichtje gaan branden lijkt mij, of ik ben dom natuurlijk, kan ook!
Ik (10-1-2017 om 13:17)
A-sociaal! Wel een onderneming proberen draaiende te houden maar hier niet capabel genoeg voor zijn. Geen verantwoording durven dragen. Walgelijk!