Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Politie houdt man aan na zinloos geweld

Toegevoegd: 25-06-2006, 00.33 uur
Door: Politie Zeeland

SIRJANSLAND - De politie Zeeland heeft zaterdag om 5.35 uur een man aangehouden wegens openlijke geweldpleging en mishandeling met zwaar lichamelijk letsel in de Noordhogeweg in Sir Jansland.

De aangehouden 17-jarige uit de gemeente Schouwen Duiveland wordt ervan verdacht een 45-jarige man in de Wilgenstraat in Oosterland te hebben mishandeld tussen 1.45 uur en 2.00 uur zaredagochtend. Na het verlaten van een feesttent in Oosterland kwamen er drie jongens achter de 45-jarige man aan.

Een van hen sloeg de man op zijn oog waardoor hij viel. Terwijl hij op de grond lag werd hij door de jongens tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. De 45-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland is die nacht nog naar het ziekenhuis in Goes gebracht voor verdere behandeling.

De man raakte gewond aan armen, knie en rechteroog. Tevens heeft hij bloeduitstortingen overgehouden aan de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren