Drenkeling kanaal Oost-Souburg overleden

Toegevoegd: 11-01-2017, 14.48 uur

Het slachtoffer is in het ziekenhuis overleden.
Het slachtoffer is in het ziekenhuis overleden.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De 62-jarige Vlissinger die maandag 2 januari in het Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg te water raakte, is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

De Vlissinger werd in eerste instantie naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes gebracht. Later werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen. Daar lag hij dagenlang in coma. De drenkeling overleed dinsdagavond in een ziekenhuis.

Het is volgens de politie nog steeds niet duidelijk hoe de man precies in het water terecht is gekomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (11-1-2017 om 22:40)
Helaas heeft deze meneer geen familie hier in nederland... op een paar kennissen na was deze meneer hier helemaal alleen.. hoe t er naar uitziet zal er zondag een familie lid uut India hier na toen komen.. maar de kans bestaat dat dat niet door gaat helaas..
t Is vreselijk (11-1-2017 om 16:21)
Wat triest, alsnog! Sterkte voor de nabestaanden.