Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Opnieuw veel bekeuringen voor verlichting

Toegevoegd: 11-01-2017, 14.57 uur
De politie bekeurde in totaal 34 personen.
De politie bekeurde in totaal 34 personen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in Zeeuws-Vlaanderen opnieuw veel bekeuringen uitgedeeld voor het niet voeren van fietsverlichting. Gisteren gebeurde dat ook al.

Volgens de politie hadden de meeste passerende fietsers hun verlichting netjes op orde. Desondanks werden in totaal 34 mensen op de bon geslingerd voor het niet voeren van fietsverlichting.

Vandaag vonden de controles plaats op de Buitenhaven, de Oude Vaart en de Roose­veltlaan in Terneuzen. De politie laat weten de komende tijd nog meer verlichtingscontroles te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Donald Tromp (12-1-2017 om 09:48)
@ Vlissinger, U heeft gelijk, Uit frustratie had ik ook PvdA gestemd, en velen VVD. Nu blijken die de ondergang van ons land in gang gezet te hebben. Tja, dat krijg je als mensen niets anders kunnen kiezen dan uit frustratie, dan moet je wel dom kiezen en toekijken hoe ze totaal iets anders doen dan in hun partij programma. Dit gaat al vele verkiezingen achtereen zo. Het wordt dus tijd om anderen eens een beurt te geven omdat er geen alternatief meer is. Noem dat maar dom, maar ik vind het toch slimmer als doorgaan met het zelfde tot in de afgrond.
Marco (12-1-2017 om 09:13)
Heel goed dat er veel gecontroleerd wordt op verlichting. Dit mag nog veel meer van mij. Ik fiets zelf iedere dag, maar je komt opvallend veel fietsers tegen zonder verlichting of van die idioot zwak brandende (of knipperende) lampjes waarmee ze op een donker pad zelf echt niets zien. Ik heb gewoon 60 euro geïnvesteerd in deugdelijke (afneembare en oplaadbare) verlichting, maar dat is het zeker waard. Je ziet iets en vooral: je wordt gezien. Zo lastig is het allemaal niet... De komende tijd vooral blijven controleren!
Jose (11-1-2017 om 23:39)
huvers; Die laatste opmerking van U. Dat meent U toch niet?
G. Henkie (11-1-2017 om 22:30)
De meeste hadden hun verlichting netjes op orde, daarom voert de politie deze controle's ook uit, omdat het meeste in orde is. Grote orde verstoringen zoals de burgeroorlog in vlissingen of andere enorme misstanden, is daar al eens wat aan gedaan ? Of blijven ze liever bij wat meestal netjes in orde is te controleren ?
Vlissinger (11-1-2017 om 22:14)
U weet dat er een leegloop aan de gang is aan de overkant? Dat er vanwege de grotere afstanden tussen dorpen daar ook meer mensen de bus nemen? En dat de politie niet op 180 plaatsen tegelijk aanwezig kan zijn omdat men vaak stemt tijdens de verkiezingen uit frustratie en stukje domheid?
huvers (11-1-2017 om 20:17)
ik zie zelf dat ouders op de vlissingingse kleiweg in paauwenburg ouders met lich en kinders zonder licht vraag je toch om moeiilijk heden , ik geef een duim met verlichting rood of groen in de spaken hoop dat die andere kinderen voor de donder worden worden gereden