Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel dicht door afgevallen hoogwerker

Toegevoegd: 12-01-2017, 07.13 uur - Update: 12-01-2017, 12.36 uur
Foto 8 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rubber Duck (12-1-2017 om 09:55)
Dat dat masjien er af valt kan maar 1 ding betekenen, de chauffeur heeft zijn lading niet goed vastgezet. Tegen beter weten in want anders mag hij geen vrachtwagen besturen. Deze persoon is dus niet geschikt als vrachtwagenchauffeur en zijn rijbewijs dient ingenomen te worden. Maar niet in NL, nee, hier krijg je een slap strafje en alle schade aan de weg en de economie omdat iedereen weer moet wachten om zo een wanpresteerder ? Die nemen we wel weer voor lief omdat iemand te lui is om zijn werk te doen, of zijn werkgever een schraper is die zijn personeel nergens tijd voor geeft maar liever levensgevaarlijke risico's op willekeurige verkeersdeelnemers afwentelt. Da's goed voor de economie dus dat mag toch ?
Randy (12-1-2017 om 09:53)
Vlissinger , bij deze nodig ik je uit om een dagje met een chauffeur mee te gaan. Kijken of je dan nog zo praat. Hvzeeland weet onze mail adressen dus bij deze
k (12-1-2017 om 09:48)
@vlissinger de was doen en koffie zetten? dat zijn alleen de polen ik ken een koelkast, een magnetron,een laptop en een navigatie en wees blij met deze mannen en vrouwen ze zorgen dat de spullen die u dagelijks eet, drinkt en gebruikt ook in de winkels liggen. vrachtwagenchaffeurs en chaffeurs grondverzet daar zit verschil in, bij grondverzet gaat het ag zever niet da ken net, gasgeven je bent toch geen mietje? bij beroepsgoederen word eerst ff gekeken of je met een afwijkende hoogte wel onder dat viaduct of tunnel past voordat men gaat rijden hoe je het ook wend of keert chaffeur is verantwoordelijk voor zijn lading
Anoniem (12-1-2017 om 09:43)
Altijd maar gelijk dezelfde vooroordelen over vrachtwagenchauffeurs. Dat ze niet opletten en alleen maar shag roken en koffie drinken. Denken jullie nou echt dat die chauffeur dat met opzet gedaan heeft en een feestje aan t geven is?!?!?! Nee ik denk dat diegene zich enorm klote voelt en dit ook niet met opzet gedaan heeft. Het zou fijn zijn als mensen eerst eens nadenken voor hier klakkeloos een reactie te plaatsen!
Vlissinger (12-1-2017 om 09:10)
MAN MAN MAN wie heeft dat ding ontworopen of zijn het nou allemaal idioten die vrachtwagenchauffeurs je ziet ze wel altijd koffie zetten, shaggie draaien, de was doen van alles achter het stuur, de zogenaamde beroepschauffeurs mogen van mij zo snel mogelijk vervangen worden door zelfsturende treintjes!
boy (12-1-2017 om 09:08)
tjonge jonge een hoogwerker verliezen. Nou dat betekent ontslag voor de trucker want die is echt dom bezig!!!!
Cookie-instellingen beheren