Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Buis Sluiskiltunnel dicht vanwege reparatie

Toegevoegd: 13-01-2017, 11.14 uur - Update: 13-01-2017, 12.07 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Eén van de twee tunnelbuizen van de Sluiskiltunnel is vanochtend enige tijd dicht geweest vanwege een spoedreparatie. De klus was uiteindelijk sneller klaar dan verwacht.


Het ging om de noordbuis, de buis waarin het verkeer richting de Westerscheldetunnel rijdt. Volgens de politie moest de tunnelwand ter plaatse worden gerepareerd.

Rond 10.50 uur meldde de politie dat de afsluiting vermoedelijk enkele uren zou gaan duren. De NV Westerscheldetunnel, ook verantwoordelijk voor de Sluiskiltunnel, schatte in dat de afsluiting tot omstreeks 12.00 uur zou gaan duren.

Beide inschattingen waren aan de lange kant want rond 11.30 uur was de buis alweer volledig beschikbaar voor het verkeer. Omrijden via de brug Sluiskil was toen dus niet meer nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren