Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 206 km

Man drinkt bijna 10 keer te veel en rijdt tuin in

Toegevoegd: 14-01-2017, 10.47 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Een dronken man is vannacht de tuin van een woning aan het Poolsplein in Kloosterzande ingereden. Hij probeerde er vandoor te gaan maar een bewoner belette hem weg te rijden. Na een blaastest bleek dat de man bijna 10 keer te veel had gedronken.


Het ongeluk vond rond 02.20 uur plaats. De automobilist, een 20-jarige inwoner van Koewacht, bleek eerst tegen een houten paal te zijn gereden waarna hij dwars door een heg was gevlogen. Vervolgens reed hij door een gemeentelijk plantsoen en een tweede heg om uiteindelijk tot stilstand te komen op de erfafscheiding tussen twee woningen aan het Poolsplein.

De auto van de man raakte zwaar beschadigd. De bestuurder had geen verwondingen maar bleek zogezegd wel te veel alcohol gedronken te hebben. De man blies 850 Ug/l terwijl voor hem 88 Ug/l de limiet was. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en rond 04.30 uur werd de man weer in vrijheid gesteld. De Officier van Justitie gaat bepalen of hij zijn rijbewijs terug krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louis (14-1-2017 om 14:19)
Deze personen nooit meer gebruik mogen maken van een voertuig,de straffen die ze in Nederland krijgen is belachelijk.
albert (14-1-2017 om 12:53)
@ P van D Daarom dus: Voor het tweede jaar op rij is de introductie van een speekseltest uitgesteld, omdat de aanbesteding niet rond komt. Minister Van der Steur van Veiligheid & Justitie streeft er nu naar om de drugstest medio 2017 in te voeren, maar Veilig Verkeer Nederland vindt dat veel te laat.
Jan (14-1-2017 om 12:14)
Ik hoop dat hij dan ook nooit meer zijn rijbewijs meer terug krijgt ,want het blijkt dat hij totaal geen respect heeft voor de mede mens dus heeft ik ook geen medelijden als hij dan ook nooit meer achter een stuur van een voertuig komt te zitten PUNT PUNT UIT!!!
jewillekens (14-1-2017 om 11:38)
gelijk het rijbewijs invorderen ..deze mensen zijn een gevaar voor zichzelf maar ook voor andere..
Bastiaan (14-1-2017 om 11:30)
Rijbewijs ongeldig verklaren,...................hij beseft nog niet dat hij ziek is,...hopelijk dringt het een keer door,.maar wanneer?,dat is de vraag. Het gaat hem in ieder geval heel veel geld kosten,....beginnend bestuurder,een verplichte cursus,......onderzoek of bestuurder nog wel gekwalificeerd is om een voertuig te besturen. Overnieuw als het allemaal ok is je rijbewijs doen.,..................was het dit allemaal waard eikel
P van D (14-1-2017 om 11:19)
Oh alleen drank ? Is er niet op drugs gecontroleerd bij hem ? En hoe zat het met de duizenden weggebruikers die geblowed hadden of gesnoven enzo ? Waaeom lees ik altijd maar iets over alcohol terwijl drugs volgens VVN een veel groter probleem zijn dan alcohol ? Deze man is ook fout maar ik wil wel eens een artikel zien hier waarin staat dat er iemand aangehouden is die stoned achter stuur zat ? Mensen die drugs gebruiken komen dagelijks overal mee weg
Cookie-instellingen beheren