Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Honden en bewoner ongedeerd bij woningbrand

Toegevoegd: 14-01-2017, 12.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie honden en de bewoner van een rijtjeshuis aan de Deurloostraat in Middelburg zijn vanochtend ongedeerd gebleven nadat binnen brand was uitgebroken.


De brand werd rond 11.15 uur ontdekt en direct werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Bij aankomst kwam er al flink wat rook uit de woning. De bewoner was inmiddels buiten maar nog niet alle honden waren terecht. Eén van de drie dieren was nog binnen maar kon even later door de brandweer naar buiten worden gebracht.

De bewoner en een omwonende zijn door de ambulancedienst onderzocht vanwege rookinhalatie. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Voor de honden is de dierenambulance ter plekke gevraagd. De brand woedde in de keuken en richtte flink wat schade aan. Over de oorzaak is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (14-1-2017 om 18:26)
Gelukkig dat iedereen er heelhuids van af is gekomen, de rest is ook wel veel werk waarschijnlijk maar dat komt weer wel.. Succes
Kees Tramper (14-1-2017 om 18:12)
Daarom is het uitermate verstandig dat iedereen brandmelders heeft zodat je op tijd uit je huis kan. Ze kosten bijna niks. Maar geeft veel veiligheid. Als je het via brandpreventie Nederland doet kost het 10 euro voor 1 brandmelder. Ze worden jaarlijks gecontroleerd Ik heb 3 brandmelders, 1 co melder en een hitte melder. Kost een beetje maar red je leven en dat is onbetaalbaar zeker het leven van je event kinderen of huisdieren
Peter (14-1-2017 om 17:30)
Inderdaad, superactie van de hulverleners. Hulde aan de brandweer!
John (14-1-2017 om 15:38)
Brand is verschrikkelijk en verspreidt zich razendsnel. Gelukkig dat alle mensen en dieren veilig gered zijn. Waar zouden we zijn zonder de brandweer. Respect en applaus voor deze mannen die vaak met gevaar voor eigen leven mensen en dieren redden.
Cookie-instellingen beheren