Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Reeks ongevallen door gladheid A58 Rilland

Toegevoegd: 14-01-2017, 21.12 uur
Bij Rilland raakten meerdere auto's zwaar beschadigd. Bij Rilland raakten meerdere auto's zwaar beschadigd.
Bij Rilland raakten meerdere auto's zwaar beschadigd.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij slippartijen als gevolg van gladheid zijn vanavond op de A58 vermoedelijk meerdere auto's total loss geraakt.

Rond 18.30 uur gebeurde een eerste aanrijding ter hoogte van Rilland. Hierbij waren vier auto's betrokken waarvan er drie zwaar beschadigd raakten. Eén persoon moest worden nagezien door de ambulancedienst.

Nog geen tien minuten later ging het opnieuw mis. Hierbij was sprake van een eenzijdig auto-ongeluk. Het voertuig belandde in de middenberm en raakte eveneens zwaar beschadigd. Bij beide aanrijdingen kon het verkeer gewoon passeren.

Brabant
Ook net buiten Zeeland ging het mis. Daar vonden op zowel de A58 als de A4 enkele ongelukken plaats. Voor een aanrijding bij Roosendaal werd zelfs de traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke.

Voor zowel Zeeland als West-Brabant heeft het KNMI code geel afgekondigd vanwege de kans op gladheid. Deze geldt nog tot zondagmorgen 11.00 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750