Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto in sloot A58 Waarde, geen letsel

Toegevoegd: 14-01-2017, 22.55 uur
De bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven. De bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven.
De bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

WAARDE - De hulpdiensten zijn zaterdagavond opgeroepen nadat langs de A58 bij Waarde een personenauto in een sloot terecht was gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Direct na de melding werden brandweerwagens uit Krabbendijke, Kruiningen en Rilland opgeroepen. Ook werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter op pad gestuurd.

Al snel bleek echter dat de situatie meeviel. Er was geen sprake van een beknelling en de ambulancedienst wist de bestuurder uit de auto te halen. Hij bleek ongedeerd te zijn gebleven. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld. Rijkswaterstaat leidde het verkeer langs het ongeluk.

Eerder vanavond gebeurden ook al andere ongevallen op de A58. Als gevolg van (natte) sneeuwval is het plaatselijk glad.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750