Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Slachtoffer mishandeling geboeid in ambulance

Toegevoegd: 15-01-2017, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na een zware mishandeling vannacht in Vlissingen heeft de politie het slachtoffer geboeid om hem zo veilig naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren. De gewonde was namelijk erg agressief tegenover de opgeroepen ambulancemedewerkers.


Het slachtoffer, een 30-jarige man, bleek rond 01.00 uur door een buurtbewoner te zijn geslagen met een stofzuigerslang. De mishandeling vond plaats op de Schuitvaartgracht en toen de politie arriveerde bevond het slachtoffer zich met bebloed hoofd op straat.

Tijdens zijn behandeling werd de gewonde steeds agressiever tegenover het ambulancepersoneel. “Het ging zelfs zo ver dat zij de man bijna niet meer mee durfden nemen. Omdat het noodzakelijk was dat de man toch naar het ziekenhuis ging is hij, in overleg met de hulpofficier van justitie, geboeid de ambulance in gegaan.”, zo vertelt de politie.

De man is opgenomen ter observatie. Het is niet bekend hoe zijn toestand nu is. Een 32-jarige man is aangehouden als verdachte. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Hij zit nog vast. Van hem wordt vandaag een verklaring opgenomen.

De politie is nog op zoek naar getuigen want omstanders op straat gaven vannacht aan niets van de mishandeling zelf te hebben gezien. Volgens de politie is de aanleiding van het voorval nog niet exact duidelijk maar was aanhoudende geluidsoverlast vermoedelijk de aanleiding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (16-1-2017 om 12:24)
Mensen die geweld tegen hulpverleners gebruiken, verspillen hun recht op hulp en horen in de cel.
Loes (15-1-2017 om 22:25)
de volgende dag sorry het was de drank en de drugs, ben normaal nooit zo hoor, en dan nog agressief reageren tegen personeel, wil je zeggen dat een normale nuchtere mens dat ook doet.
marja (15-1-2017 om 18:52)
wat een onzin...hersentrauma..er zijn zoveel mensen die een trauma hebben en die zich daar mee gedragen en politie komt niet totaal in gebreke want iemand moet ,,een heterdaadje,, zijn en heeft wel meer te doen dan hele dagen aan afkezen aan te zitten ....en zulk soort moeten ze gelijk in een vuilniszak geboeid in torentijd afleveren..ben je nou helemaal besode...om hulpverleners aan te vallen die dag en acht mensenlevens redden en proberen te redden..kansloze figuren
Anoniem (15-1-2017 om 16:32)
Politie wil niks zeggen maar het zgn slachtoffer is al maanden aan het provoceren, daarvan is bijna elke week een melding gemaakt bij de politie...waaronder voor geluidsoverlast, bedreigingen met zijn vrienden enzzz. Nu heeft de buurman het heft in eigen hand genomen omdat de POLITIE het niet nodig vond hier iets aan te doen en wordt de buurman ineens vast gezet in torentijd??? Jammer hoor...als de politie gewoon zijn werk (6 maanden geleden) had gedaan was het zover niet gekomen.
Oom agent (15-1-2017 om 15:50)
Beste Joh ook, blijkbaar was u bij deze situatie, graag zien wij uw camerabeelden tegemoet.... Waarom gelijk oordelen als je niet eens weet wat er heeft gespeeld?
Franky (15-1-2017 om 14:06)
Lekker snel geoordeeld JoHoop! Hersentrauma kan rare gevolgen hebben, dus agressie oa.
Cookie-instellingen beheren