Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met duo-fiets gewond in Goes

Toegevoegd: 16-01-2017, 14.38 uur
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een valpartij op de Kloetingseweg in Goes is maandagochtend een bejaarde fietsster gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur. De vrouw fietste hier, samen met een begeleider op een zogeheten duofiets. Door onbekende oorzaak gleed de vrouw van de fiets. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plekke en heeft zich over de gewonde fietsster ontfermd.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes gebracht voor nader onderzoek. Ze bleek licht letsel aan een knie en haar neus opgelopen te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris Fietsexpert. (16-1-2017 om 17:23)
Ik zie een gordel ongebruikt opgepropt achterop de stoel van de bijrijder zitten. Was wel verstandig om die te gebruiken. Deze fietsen worden niet voor niets vaak met een gordel uitgerust. De linker zitplaats heeft er geen, die is nl. voor de begeleider.
Cookie-instellingen beheren