Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

File door kettingbotsing op Deltaweg

Toegevoegd: 17-01-2017, 09.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) ter hoogte van Wilhelminadorp zijn dinsdagochtend vier auto's op elkaar gereden.


Het ongeval vond rond 07.40 uur plaats bij de stoplichten ter hoogte van de Langeweg. Na het ongeval rukte de brandweer van Goes, Colijnsplaat en Wolphaartsdijk uit om hulp te verlenen. Ook twee ambulances werd opgeroepen. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen en raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf de Moor heeft drie voertuigen weggesleept. Het verkeer in de richting van Goes werd omgeleid via de parallelweg. Vanwege het ongeval had het verkeer te maken met oponthoud vanaf de Zandkreeksluis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-1-2017 om 19:18)
Ja weer een goede morgen voor berging bedrijf de Moor ,maar gelukkig geen menselijke gevolgen wat de gezondheid betreft, maar er word inderdaad behoorlijk hard gereden op de delta weg.
Vlissinger (17-1-2017 om 12:29)
bij de *verkeerslichten. applaus voor deze topchauffeurs! elke dag rijden we hetzelfde stukje en nog steeds kunnen we niet normaal rijden. ga zo door!
P van D (17-1-2017 om 11:26)
Ik ga niemand de schuld geven maar ik kan mij goed voorstellen dit gebeurt en ik ben er bang voor het veel vaker gaat gebeuren. Als ik daar 100 rijd zijn mensen nog boos ik te 'langzaam' rijd en ze je willen je allemaal voor de Zeelandbrug of voor Goes nog inhalen.. Raar hey dat je dat mensen niet uit hun hoofd krijgt iets harder rijden geeft totaal geen tijdwinst..En als je op je voorligger botst heb je ieder geval al te weinig afstand gehouden.. Sta eerst maar eens kwartiertje eerder op uit bed dan heb je zee van tijd extra !!!
Cookie-instellingen beheren