Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Vrachtwagen rijdt tegen gevel Middelburg

Toegevoegd: 17-01-2017, 09.37 uur
Foto 8 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (19-1-2017 om 10:55)
@P van D: u verkondigd niet alleen kletspraat, u verkondigd zelfs leugens. Aantal ongevallen neemt af sinds jaren 80. Daarbij komt dat ruim 80% een mens gerelateerde oorzaak heeft en 10% technische oorzaak. Techniek (en elektronica) kan dus juist enorm helpen.
Ronald (18-1-2017 om 01:39)
Gelukkig is het bij materiƫle schade gebleven , dat kan hersteld worden, maar ik maak me meer zorgen om de chauffeur, hopelijk herstelt hij zonder verdere gevolgen voor hem en kan hij binnenkort zijn werk weer doen.
frits (17-1-2017 om 19:22)
kan gebeuren.sterkte chauffeurtje
wim (17-1-2017 om 19:00)
Je zult s, morgens maar wakker worden door een vrachtwagen die tegen de gevel rijd van je woning maar dat is niet het ergste wat hier gebeurd is maar is gebeurd door de chauffeur die onwel was geworden achter stuur bij deze wensen we U heel veel sterkte toe
jan (17-1-2017 om 18:58)
Is gelukkig niet hard gegaan anders was de schade vele malen groter. beterschap voor de bestuurder
P van D (17-1-2017 om 11:33)
Helaas hoor je dit steeds vaker ongelukken met trucks.. Beterschap voor die man, in transport gaat het echt helemaal mis.. Het word steeds erger, je moet lange dagen werken om al je vaste lasten te betalen want mensen willen allemaal nieuwe auto en dikke hypotheek dus het word weing slaap ongezonde levenstijl en meer ellende..Zitten is slecht voor je hart en bloedvaten en de planning zit de hele dag in je telefoon te hijgen van gas geven gas geven sneller !Tijd voor een fatsoenlijk maaltijd krijg je niet en gezond eten is niet te betalen onderweg.. En als je klaar ben met werk zou je eigenlijk moeten sporten maar daar heeft men dan geen energie meer voor..De trucks krijgen steeds meer electronica en ongevallen nemen alleen maar toe
Cookie-instellingen beheren