Weerbericht:
Zonnig en sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietkwekerij ontdekt in Waarde

Toegevoegd: 18-01-2017, 07.55 uur
De hennepkwekerij in Waarde.
De hennepkwekerij in Waarde.
© Foto: Facebook / Politieteam Oosterscheldebekken
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - De politie heeft gisteren in Waarde een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De kwekerij bleek uit drie ruimtes te bestaan met in totaal 387 planten. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld.

Volgens de politie loopt het onderzoek nog. Er is niet bekend gemaakt of er aanhoudingen zijn verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saar (19-1-2017 om 10:35)
Die reactie van p. Om te gillen. Heb deze 3 keer gelezen en heb in lange tijd niet zo hard gelachen. Slaat echt totaal nergens op. Misschien stoned tijdens reactie plaatsen??
middelburger (18-1-2017 om 20:10)
En we hebben Sinterklaas en Zwarte Piet en de Fransen zijn vooral voor Frankrijk. Hoe kun je iets wat er niks mee te maken heeft erbij halen. Onverwerkt verleden?
Cs (18-1-2017 om 16:45)
Volgens mij zij deze christelijke partijen voor het leven! Het goede zoeken voor iedereen! Vandaar dat zij tegen verslavende middelen zijn!
P (18-1-2017 om 13:13)
Zolang de energie niet illegaal wordt afgetapt wat is dan het probleem? We leven al jaren met dit spul en nog doen de kerkelijke partijen er moeilijk over voor de aanvoer, alchohol kan je overal kopen en is veeeeel zwaarder voor je, we hebben onze jaarlijkse kerkelijke indoctrinatie feestsdagen wat nergens op slaat, we betalen ons blauw aan alles maar een jointje roken of wiet kweken dat kan niet hoor. Stel je voor zeg
Erik (18-1-2017 om 09:51)
Dat is zonde (lees balen), volgens mij kon er bijna geoogst worden...