Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Verschillende ongelukken op gladde A58

Toegevoegd: 18-01-2017, 08.44 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Als gevolg van gladheid zijn vanochtend op de A58 op verschillende plaatsen verkeersongevallen gebeurd.


Rond 07.15 uur belandde bij Ritthem een auto in een sloot. Er kwam een ambulanceteam ter plekke om de bestuurder te controleren. Het voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Kort hierop gebeurde op vrijwel dezelfde locatie op de rijbaan richting Bergen op Zoom ook een ongeluk waarbij vier auto's betrokken waren. Niemand raakte gewond maar wel moesten alle voertuigen worden weggesleept.

Op de andere rijbaan, richting Vlissingen, kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Deze automobilisten zijn zelf naar een veilige plek gereden om daar de schade te kunnen afhandelen. Ook zij bleven immers ongedeerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (18-1-2017 om 14:45)
opzij opzij opzij, we hebben ongelooflijk veel haast!!
Remco (18-1-2017 om 13:13)
Je rijd niet achterop iemand omdat het glad is. De a58 is s morgens een race baan , afstand houden en elkaar in laten voegen dat zijn sprookjes. Het is tussen goes en de afslag tunnel altijd erg druk en toch hebben veel automobilisten last van het penis syndroom..
Vlissinger (18-1-2017 om 11:33)
Een paar ongelukken maar, dat valt dan weer niet tegen, ik had verwacht dat half pannenkoekland wel weer tegen elkaar op zou rijden. En P van D, het is niet altijd de bestuurder, zo'n 4% van de ongevallen gebeurt door omstandigheden waar men niets aan kan doen. in dit geval was het uiteraard wel de bestuurder.
P van D (18-1-2017 om 09:27)
Eindelijk paar mensen die snappen.. Automobilisten die zelf naar een veiliger plek reden goedzo hé hé eindelijk niet van die idioten die midden op de weg blijven staan en alles hinderen omdat ze eigenwijs op Politie willen wachten wat allang niet verplicht is en voor verzekering ook niet.... En weer een fout artikel opschrift ! Het kwam niet door de gladheid het kwam door een bestuurdersfout ! Niet het weer de schuld geven hoe koud en glas het ook was de mens maakt zelf een stuurfout.. Anders lag elke automobilist wel in de kreukels hey ik bedoel de rest reed er toch ook veilig voorbij ? Natuurlijk is het soms glad maar dat wil niet automatisch zeggen je door sneeuw of ijs altijd ongeluk krijgt, het ligt altijd aan degene achter het stuur !
Cookie-instellingen beheren