Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verschillende ongelukken op gladde A58

Toegevoegd: 18-01-2017, 08.44 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Als gevolg van gladheid zijn vanochtend op de A58 op verschillende plaatsen verkeersongevallen gebeurd.


Rond 07.15 uur belandde bij Ritthem een auto in een sloot. Er kwam een ambulanceteam ter plekke om de bestuurder te controleren. Het voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Kort hierop gebeurde op vrijwel dezelfde locatie op de rijbaan richting Bergen op Zoom ook een ongeluk waarbij vier auto's betrokken waren. Niemand raakte gewond maar wel moesten alle voertuigen worden weggesleept.

Op de andere rijbaan, richting Vlissingen, kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Deze automobilisten zijn zelf naar een veilige plek gereden om daar de schade te kunnen afhandelen. Ook zij bleven immers ongedeerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (19-1-2017 om 20:50)
In de winter gewoon later beginnen ipv om VIER UUR!!
Anouk (19-1-2017 om 17:53)
Ben heel benieuwd of Getuige die een reactie heeft geplaatst gisteren om 18:30 uur gezien heeft welke auto tegen die van mij is aangereden, ik ben dus mevrouw nr 1 uit uw verhaal.
Ig (19-1-2017 om 14:28)
Susanne dank je op heel veel spierpijn na ben ik er heel goed vanaf gekomen . Ik wil hier ook de mannen bedanken die mij gelijk geholpen hebben . Super super bedankt. Helaas Is een ongeluk zo gebeurd!
Susanne (18-1-2017 om 23:52)
@Ig: hoop dat je er zelf heelhuids vanaf bent gekomen. Sterkte! En @Remco: als je goed leest, had je gezien dat de diverse ongelukken in de buurt van Ritthem zijn gebeurd. Dat heeft dus totaal niks met het traject tussen Goes en de tunnel te maken! Toen ik enige tijd na het gebeurde langs de plaats van een van de ongevallen kwam, was er gelukkig al politie bij de auto die in de sloot lag. Volgens mij zag ik ook een bedrijfsbus staan; altijd fijn voor betrokkenen als iemand hen hulp komt verlenen... daar hebben de slachtoffers wat aan!
Getuige (18-1-2017 om 18:30)
Toevallig was ik getuige van het 2e ongeval waarbij 2 autos op elkaar klapten en daarachter 3 op elkaar. Als je dan leest hoe anderen die hier reageren de wijsheid in pacht hebben. Alsof ze er zelf bij waren. Vreemd is het wel dat ik elk geval 1 automobilst die betrokken was bij de aanrijding in alle tumult er vandoor gegaan is. En denk dan niet gelijk dat dat moedwillig was. Daar kan je niet over oordelen, zoals Kuzee ook zei. Je bent in shock en dan kan je onbewust handelen. Hopelijk meldt deze zich alsnog zodat mevrouw nr 1 haar schade kan verhalen op deze bestuurder.
Ig (18-1-2017 om 15:14)
Vlissinger ! Vraag mij af hoe je weet of het de bestuurder was?de weg was van het ene moment op de andere een ijsbaan ! En ja ik was de bestuurster die in de sloot lag!
Cookie-instellingen beheren