Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee aanhoudingen voor straatroof Vlissingen

Toegevoegd: 19-01-2017, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft onlangs twee personen aangehouden in verband met een straatroof in Vlissingen. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Vlissingen en een 18-jarige plaatsgenoot.

Op zondag 1 januari jl. rond 01.10 uur lopen twee jongens samen door de Walstraat. Ter hoogte van nummer 108 komen twee jongens vanuit de Lange Zelke op hen aflopen. Deze bedreigen de vrienden verbaal en fysiek en eisen dat deze hun zakken leeghalen. Als de daders geld hebben gevonden, lopen de belagers weg richting de Hellingbaan.

Op 10 januari jl. is de eerste verdachte, de 16-jarige jongen, in deze zaak aangehouden. De 18-jarige man is afgelopen dinsdag opgepakt. Beiden zitten nog vast.

De recherche heeft het onderzoek naar deze zaak nog niet afgerond. Zij wil graag spreken met mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof of informatie hebben die betrekking heeft op deze zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750