Brandweer haalt zieke zeehond van strand

Toegevoegd: 19-01-2017, 22.36 uur

De zeehond bij Breskens.
De zeehond bij Breskens.
1
© Foto: Albert Dijkstra / EHBZ
Door: Omroep Zeeland

BRESKENS - De brandweer van Oostburg heeft donderdagmiddag een zieke zeehond van het strand van Breskens gehaald. Het zoogdier is daarna opgehaald door de Eerste Hulp bij Zeezoogdieren en naar Stellendam gebracht.

Laat op de middag kwam de melding binnen. Vanwege de langere aanrijtijd van de EHBZ was de brandweer van post Oostburg bereid even een kijkje te nemen met de 4x4 aangedreven auto. Bij aankomst bleek inderdaad een zieke zeehond op het strand te liggen.

De brandweer haalde daarop de zeehond van het strand. De EHBZ nam daarna de zorg over. Het dier is uiteindelijk naar zeehondenopvang Aseal in Stellendam gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (20-1-2017 om 11:29)
Goed werk!!