Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst op geparkeerde trailer vrachtwagen

Toegevoegd: 20-01-2017, 18.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een automobilist van een personenauto is vrijdagmiddag tegen een geparkeerde trailer van een vrachtwagen aangereden.


Het ongeval vond rond 16.15 uur plaats op de Ampèreweg. Door vermoedelijk de laagstaande zon zag de automobilist te trailer niet staan en botste hier frontaal tegen. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar de man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto weggesleept. De trailer raakte beschadigd maar kon door het bedrijf zelf worden weggereden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (20-1-2017 om 20:19)
Was die heerlijke zon nou ├ęcht de boosdoener ? Of heeft figuur niet op het verkeer gelet en zat ie lekker te appen ;-( Zo'n trailer zie je toch staan ;-( Ik hoop dat Sinke schadeloos gestelde wordt door de onoplettende bestuurder.
Cookie-instellingen beheren