Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie redt verwaarloosde hond uit woning

Toegevoegd: 20-01-2017, 22.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanavond in Terneuzen een verwaarloosde hond uit een woning gehaald.


Aan het begin van de avond werd er via 144 een melding gedaan dat er een hond meerdere dagen alleen was achtergelaten in een woning zonder eten of drinken. De politie is ter plaatse gaan kijken en zag dat de leefomstandigheden van de hond zodanig slecht waren dat er gelijk actie is ondernomen.

Nadat er toestemming was gevraagd om de woning binnen te gaan is de achterdeur opengebroken. De hond is vervolgens overgedragen aan de dierenambulance.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (22-1-2017 om 06:56)
@marco hoezo jammer dat de omwonenden pas na een paar dagen gebeld hebben? We mogen blij zijn dat het de omwonenden is opgevallen dat de hond zonder eten en drinken alleen zat. Of hou jij je buren soms 24 uur per dag in de gaten? Dat ze een aantal dagen weg zijn kan opvallen ja, maar dat ze de hond alleen zonder eten en drinken thuis hebben laten zitten verwacht je niet.. Juist hulde aan de mensen die er toch optijd achter zijn gekomen en gelijk actie hebben ondernomen!!
P (22-1-2017 om 03:47)
Mensen moeten papieren halen net als met een rijbewijs, om aan te tonen dat ze zorg kunnen dragen voor zo een dier. Als ze moeite moeten doen voor een dier dan laten ze ze ook niet zonaar stikken, en heb je ook minder gefok en dierenleed voor en door dieren.
Teun (21-1-2017 om 16:26)
oog om oog tand om tand deze mensen zijn geen dieren waardt zet ze ook maar een paar dagen droog weg
Gea (21-1-2017 om 11:14)
Goeiemorgen. Die mensen zijn geen dieren waard
johanna (21-1-2017 om 09:27)
een verbod geven om ooit nog een dier te mogen hebben . dit zijn geen dierenliefhebbers maar dierenhaters . en met hun een paar dagen het zelfde doen .
Erik (21-1-2017 om 07:41)
Eigenaar of eigenaren oppakken en ook opsluiten zonder eten, drinken en toilet.