Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ook pistolen gevonden in woning Terneuzen

Toegevoegd: 21-01-2017, 13.15 uur
Een Flexteam van de politie deed de inval in de woning.
Een Flexteam van de politie deed de inval in de woning.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de woning in Terneuzen waar de politie vrijdagavond een inval deed zijn ook pistolen en munitie gevonden. Dit heeft de politie bekend gemaakt. Er is een 30-jarige man uit Terneuzen aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De kwekerij werd rond 23.30 uur ontdekt en bestond uit een kweekruimte in de slaapkamer met tachtig hennepplanten. De aangehouden man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hij wordt zaterdag verhoord.

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Bij nader onderzoek in de woning werden verder een zwaar kaliber pistool en een alarmpistool gevonden. Verder werden in de woning diverse patronen van verschillende kalibersoorten gevonden. De wapens en de munitie zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (23-1-2017 om 09:45)
Terneuzen heeft het!!! Wiet vind ik niet zo erg maar die wapens gaat wel te ver. Zal weer leuk spul zijn wat ze opgepakt hebben! Alleen loopt dit binnen no-time weer op straat....